top of page

BEAUTYFOOD EN HUIDSUPPLEMENTEN

"Verzorg je huid van binnenuit"

Ontwerp zonder titel (16).png

Heb jij een huidprobleem? Dan ligt de reden vaak dieper dan de opperhuid. Samen zoeken we naar een mogelijke oorzaak en pakken we de kern aan, op weg naar een gezonde huid

Als gecertificeerd Beautyfood practioner, ga ik jouw voedingspatroon bestuderen en krijg je gericht advies mee naar huis. Voeding is namelijk bepalend in het goed functioneren van ons lichaam. De juiste voeding zorgt ervoor dat lichaamscellen zich goed herstellen, waardoor je ook huidproblemen kan voorkomen, genezen of zelfs het verouderingsproces een stuk kan terugdraaien. 

De levensduur van lichaamscellen wordt vaak ingekort door ze te voeden met onnatuurlijke producten zoals bewerkte voeding, junkfood en geraffineerde suikers. Deze lege voedingsstoffen brengen de cellen uit balans, waardoor ze hard moeten werken om optimaal te functioneren. 

Draai de klok terug

"Om de levensduur van je cellen te verlengen is het noodzakelijk om verse, natuurlijk en weinig bewerkte voeding te eten. Kies daarom voor een zuiver voedingspatroon, en vul eventuele tekorten aan met de juiste supplementen."

Het menselijk lichaam is van nature voorgeprogrammeerd om de juiste voedingsstoffen te herkennen en te verwerken. Wanneer je bewerkte voeding en gifstoffen tot je neemt, moeten je lichaamscellen zeer hard werken om die producten te verteren. Bovendien zorgen ze voor heel wat ontstekingsprocessen in het lichaam, wat ook de oorzaak kan zijn van heel wat huidproblemen. 

Naast voeding zijn ook beweging, slaap, uiterlijke verzorging, ontspanning en een positieve levenshouding even belangrijk voor een gezond lichaam en een gezonde huid. 

Correxiko - voedingssupplementen voor huidverbetering

Ontwerp%20zonder%20titel%20(18)_edited.p

"Verzorg je huid van binnenuit met deze natuurlijke huidsupplementen"

Wat zijn nutraceuticals of voedingssupplementen?

Nutraceuticals zijn een essentieel onderdeel van om het even welke efficiënte huidverzorgingsroutine. Het biedt een intelligente, resultaatgerichte en eenvoudige benadering van schoonheid van binnenuit. 

Correxiko is een Brits bedrijf dat zich focust op het creëren en realiseren van natuurlijke voedingssupplementen, toegespitst op de huid en het haar

Correxiko is volledig natuurlijk en bevat geen tarwe, gluten, gist, zuivel en GMO's. Het is geformuleerd zonder chemicaliën, bewaarmiddelen, synthetische zoetstoffen en kunstmatige kleur - of smaakstoffen. 

Bekijk hier onze Correxiko producten of neem een kijkje in onze webshop: 

skin_supplement_0.png
ontwerp_zonder_titel_0.png
pro_omega_3_0_0.png

BEAUTYFOOD HUIDADVIES

algemene richtlijnen om jouw huidprobleem aan te pakken

BEAUTYFOOD CONSULT

analyse van voedingspatroon en gericht voedingsadvies op maat

30'

60'

35 €

 

85 €

bottom of page