top of page
Kopie van Zonder titel (1).png

WORKSHOP KLEURADVIES

"No beauty without color"

Kleuradvies met Barbara Vandenbunder

"Welke kleuren flatteren mij?"

"Wat past bij mij en wat net niet?" 

"En is dit enkel toe te passen op mijn kledij?"

Op het einde van deze leerrijke en interactieve workshop zijn deze (en eventueel andere) vragen voor jou allemaal opgelost. 

In deze workshop leer je welke kleuren je het meest flatteren en welke kleuren jou nog geloofwaardiger maken. Die kleuren zijn toepasbaar op jouw garderobe, accessoires, kapsel en make-up. 

In groepjes van 4 personen neemt Barbara Vandenbunder jou mee in haar verhaal rond kleur. Barbara is imago-consulente, oprichtster van Studio Mino Mineral make-up en gepassioneerd door uitstraling, schoonheid en kleur. Ze heeft haar kennis doorheen de jaren uitgebreid met talrijke cursussen in binnen - en buitenland. 

Barbara leert jou hoe kleur werkt en waar het om draait. Via een intake gesprek leert ze je beter kennen. Daarna ga je individueel voor de spiegel plaatsnemen, om zelf te ervaren wat kleur doet met jouw gezicht. De feedback van anderen is belangrijk bij het eigen kleuradvies, anderen kijken namelijk vaak op een andere manier dan hoe iemand naar zichzelf kijkt en dit kan helpen bij het omarmen van het eigen kleurenpalet. 

Bovendien is het erg gezellig om dit in groep te doen. 

Als kers op de taart wordt deze workshop afgerond met een make-up sessie met Studio Mino Mineral make-up, waarbij je opgemaakt wordt volgens jouw kleurenpalet. 

Praktisch 

Deze workshop omvat:

  • 3 uur training rond kleur en stijladvies

  • Kleurenwaaier ter waarde van 28 €

  • Make-up sessie met Studio Mino minerale make-up

  • Dranken en gezonde hapjes 

 

Hoe lang en voor wie?

3 uur 

Minimum 4 deelnemers (individueel boeken is mogelijk en aansluiten bij een groepje)

 

Kostprijs?

120 € per persoon 

 

Wanneer?

Op afspraak 

bottom of page