top of page
Back Massage

WELL-BEING

"Life is not merely being alive, but being well"

RESURFACING AND EXFOLIATING TREATMENT

De Body Salt Scrub verwijdert de dode huidcellen en maakt je huid terug zijdezacht. Na de peeling kan je genieten van een pakking met het Hydrating body mask. 

Dankzij de combinatie van rijke oliën en notenpasta met kaolien klei biedt deze formule een intense hydratatie. De zijdezachte crème doordringt de huid met vitamine E om de huidelasticiteit en antioxidante eigenschappen van het lichaam te bevorderen. De huid krijgt een gezonde gloed, is gevoed en herleeft door de toevoeging van papaya extract.

500g_Bottle_HydratingBodyMask.png

LICHAAMSPEEL / PAKKING

hydrating body mask | body butter

Mogelijk te combineren met een lichaamsmassage (ayurvedisch of lavastone)

 

60'

75 €

DETOX AND PURIFY TREATMENT

De Body Salt Scrub verwijdert de dode huidcellen en maakt je huid terug zijdezacht. Na de peeling kan je genieten van een pakking met het detox en purify clay bodymask. 

Dit kleipoeder werd geformuleerd met specifieke ingrediënten om onzuiverheden uit het lichaam te trekken. In combinatie met hydrating body mask vormt het poeder een zijdezachte klei met antibacteriële eigenschappen. Eenmaal aangebracht dringen de antioxidanten door in de huid terwijl kaolien en bentoniet reinigen en vitaliseren terwijl de klei droogt. De huid zal gehydrateerd aanvoelen.

74624096_10157633299549725_5199110185854

LICHAAMSPEEL / PAKKING

detox en purify clay body mask | body butter

Mogelijk te combineren met een lichaamsmassage (ayurvedisch of lavastone)

 

60'

75 €

AYURVEDISCHE MASSAGE

Dit is een traditionele indiase massage, die zowel werkzaam is op geestelijk als lichamelijk niveau. In deze energetische massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de marma, drukpunten op het lichaam. 

Massage bevordert de circulatie van voedingsstoffen en ondersteunt het lichaam bij het afvoeren van giftige stoffen. 

Op geestelijk vlak werkt het ontspannend en kalmerend. 

Massage kan vroegtijdige veroudering tegen gaan, geeft de juiste tonus aan de spieren en maakt de gewrichten weer soepel. De huid wordt zachter, de zenuwen en het natuurlijke afweersysteem worden versterkt en het lichaam herneemt zijn natuurlijke vorm en souplesse. 

massage

AYURVEDISCHE LICHAAMSMASSAGE

AYURVEDISCHE RUGMASSAGE 

60'

90'

45'

55 €

75 €

45 €

LAVASTONE MASSAGE

Dit is een eeuwenoude massagetechniek door middel van warme basaltstenen in combinatie met manuele technieken. De basaltstenen laten toe om diep in het spierweefsel te gaan masseren. De warmte geeft rust en diepe, zalige ontspanning.

Image by engin akyurt

LAVASTONE LICHAAMSMASSAGE

LAVASTONE RUGMASSAGE 

60'

90'

45'

70 €

90 €

55 €

VOETREFLEXMASSAGE

Deze behandeling starten we met een voetbad met himalayazout. Dit zout werkt ontgiftend en vitaliserend. 

De ontspannende massage van de voeten en onderbenen is onder andere gebaseerd op de reflexpunten op de voeten. Deze reflexpunten staan in verbinding met de organen in ons lichaam. 

reflexologie

VOETREFLEXMASSAGE

45'

55 €

bottom of page