top of page
Kopie van Skin (4).png

WIE IS LIEN?

"Back to nature"

foto site.jpg

Vrouw. Moeder. Echtgenote

Ik heb het geluk mijn leven te mogen delen met mijn man David en dochtertje Elena. Als echtgenote en moeder geniet ik van de gezellige tijd die we samen doorbrengen. Wie mij kent beschrijft mij als een daadkrachtige en ondernemende vrouw, met pit en zachtheid. Ambitieus en actief, met een grote liefde voor natuur, schoonheid en harmonie.  

Onderneemster

Ik ben de oprichter en bezieler van - uiteraard - Lien Seynaeve Holistic Care. In 2003 startte ik een klassieke, kleinschalige praktijk in huidverzorging. Door de jaren zijn zowel mijn instituut als ikzelf gegroeid, steeds met behoud van mijn persoonlijke en huiselijke stijl. 

In 2017 werd ik geconfronteerd met een burn-out, en ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben. Dit was het begin van een verrijkende reis naar persoonlijke ontwikkeling en groei. Diverse coachingprogramma's, bijscholingen en workshops gaven mij inzicht en kennis, die onlosmakelijk doorvloeien in mijn behandelingen. 

Bewust kies ik voor een andere vorm van ondernemen, waarbij verbinding en samenwerking belangrijk zijn. Ik volg daarbij mijn hart, en zorg ervoor dat mijn keuzes aansluiten bij mijn bezieling. 

Vanuit mijn liefde voor de natuur, werk ik met biologische huidverzorgingsproducten die zorgen voor een naturelle schoonheid en een gezond evenwicht voor lichaam en geest. Dankzij mijn ervaring en intuïtie begeleid en ondersteun ik graag mijn klanten vanuit deze holistische totaalaanpak. 

 

Levensgenieter

Een lekker glas wijn en heerlijk eten, samen met vrienden of familie, dat is voor mij altijd genieten. Ik ben een gepassioneerde hobbykok, met pure, ambachtelijke producten en groenten uit mijn eigen moestuin. Het kweken van eigen groenten, het wroeten met mijn handen in de aarde - back to basics- brengt me tot rust. De kippen in de tuin en de twee poezen Nestor en Bruno maken mijn plaatje compleet. Je kan me altijd bellen voor een deugddoend gesprek of een lange wandeling in de natuur, daar haal ik mijn energie uit. 

Handen in de Soil
bottom of page